KönyvekVállaljuk puha- és kemény fedeles, könyv alakú kiadványok teljes kivitelezését, beleértve a tartalom megírását, szerkesztését, a grafikai tervezést és tördelést, a korrektúrázást - szükség esetén szakmai lektorok bevonásával - valamint a nyomdai kivitelezést.

Rátz tanár úr életműdíj
 
Rátz tanár úr életműdíj

A kötet életműdíjas tanárok interjúit tartalmazza. A/5-ös méretű, kemény fedeles kiadvány, teljes körű kivitelezésben, beleértve a tartalmat is.
FoNoVet
 
FoNoVet

Szabványos állatorvosi vénymintákat tartalmazó A/4-es méretű kötet, fűzött-ragasztott gerinccel. A Szerkesztő Bizottság feladatra történő megszervezése, a munka összehangolása, az elkészült tartalom szakmai lektorálása, a kötet tervezése, tördelése, nyomdai kivitelezése és terjesztése is munkatársaink feladata volt.
Kozmetikai készítmények a gyógyszertárban
 
Kozmetikai készítmények a gyógyszertárban

165x235 mm-es méretű, 4 szín nyomású, 280 oldalas puhafedelű kötet. Az egyetemi professzor szerző szakmai szövegéhez munkatársaink készítettek színes illusztrációkat.
Gyógyszerészi szinonima szótár
 
Gyógyszerészi szinonima szótár

Keményfedeles, fóliázott borítóval készített kötet, mely a gyógyszerészi szakkifejezések szinonímáit tartalmazza. A szerzők a Press Gt felkérésére állították össze a tartalmat, melynek grafikai tervezését, tördelését, nyomdai kivitelezését és terjesztését végezzük.
 

Könyvek a Press Gt kiadásában

Rólunk
Alkotásaink
Akik alkotnak