Magyar- és idegen nyelvű webáruházakA Press Gt Kft vállalja tematikus webáruházak létrehozását magyar és idegen nyelveken. A megbízás keretein belül - a Megbízóval egyeztetett módon - elkészítjük a dizájn tervet, valamint a webáruházat működtető programot. Webáruházaink megfelelnek az aktuális előírásoknak, lehetőséget nyújtanak átutalásos, bankkártyás, illetve Pay Pal fizetési módok alkalmazására. A megrendelt termékek súlya alapján számítják a postaköltséget, lehetőséget nyújtanak megrendelési értékhez kötött ajándékok felkínálására, digitális tartalom megrendelésére, és egyéb más szolgáltatások nyújtására. Tekintse meg referenciáinkat.

gyogyline.hu
 
www.patikapack.hu


A Patika Pack webáruház gyógyszertári csomagolóanyagok, laboreszközök forgalmazására jött létre. A webáruházi funkció mellett szakmai híreket, információkat is közöl. Digitális tartalmat is kínál a vásárlók számára. Széleskörű szolgáltatásai révén nagy népszerűségnek örvend.
gyogyline.hu
 
www.patikapack.com


A Patika Pack webáruház német nyelvű változata.
gyogyline.hu
 
www.privatecollections.hu


Magyar, német és angol nyelvű, művészeti alkotásokat kínáló webáruház. A szokásostól eltérő módon lehetőséget nyújt a potenciális vásárlóknak a megvásárolni kívánt műtárgy előzetes megtekintésére, egyéb, a tájékozódást szolgáló menüpontok választására.
gyogyline.hu
 
www.gyogyline.hu


Magyar nyelvű gyógyszertári webáruház. A gyógyszerértékesítés speciális szabályainak betartásával készült, figyelembe véve a betegek tájékoztatásának igényeinek speciális szempontjait is.
gyogyline.hu
 
www.healthshop.hu


A Gyógyline magyar nyelvű patikai webáruház angol nyelvű mutációja. Alkalmas mind a magyarországon élő,mind a külföldi angol nyelven kommunikáló vásárlók kiszolgálására.
gyogyline.hu
 
www.patikarius.hu


Speciális webáruház gyógyszertári saját készítmények értékesítésére.
 

Webáruházaink magyar és idegen nyelveken

Rólunk
Alkotásaink
Akik alkotnak